Книжково-ілюстративна виставка «Це моя країна – рідна Україна».

24 серпня, Україна відзначатиме 29 років з дня проголошення незалежності.

Це державне свято символізує історичну волелюбність українського народу, його єдність і віру в державу. Вперше День незалежності України відзначили 16 липня 1991 року — в річницю прийняття Декларації про державний суверенітет України Верховною Радою УРСР. Однак пізніше цю дату перенесли на 24 серпня. Саме 24 серпня 1991 Верховна Рада УРСР прийняла Акт проголошення незалежності України. Остаточно День незалежності України був підтверджений на Всеукраїнському референдумі 1 грудня 1991 року. З цього дня історія України змінилася назавжди….

З нагоди відзначення Дня незалежності України завідувачка відділом з обслуговування дітей Бершадської ЦРБ Тетяна Захарчук наша бібліотека презентувала книжкову-ілюстративну виставку «Це моя країна – рідна Україна».

Література даної виставки допоможе юним користувачам дізнатися більше про Україну, її народ та його героїчний шлях до здобуття самостійності, познайомитися з ключовими подіями нашої історії та легендарними особистостями нашого минулого та поширити свої знання про болючі події української історії останніх років.  Виставка буде цікава усім, кого хвилює життя та історія України.