“Книжковий дім чекає друзів” – Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Вже багато років  в останній тиждень березня в дитячих бібліотеках нашої країни проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Читачі його люблять і чекають з нетерпінням. Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття. Зустрічі з найулюбленішими казковими героями, новими книжками, літературні подорожі, ігри та вікторини, різноманітні конкурси та акції, театральні вистави, презентації — і все це супроводжується приємними несподіванками.

111

«Книжковий дім чекає друзів» під такою назвою проходив Всеукраїнський тиждень дитячого читання у відділі з обслуговування дітей Бершадської ЦРБ з 24 по 31 березня. Для читачів-дітей було презентовано книжкову виставку «Зі світу по рядку, або читати не шкідливо»,  книжкову виставку – огляд «Хочу все знати», виставку-хіт «Найкращий дитячий бестселер», проведено бібліотечний урок «Пам’ятники літературним героям», інформаційну хвилинку до дня птахів «Крилаті друзі», конкурс для допитливих «Книга запитує – книга відповідає».

222

Учні 2- Б класу ЗОШ№1 (класовод Круковська Н. Ю.), які завітали до бібліотеки, з цікавістю переглянули  лялькову виставу «Неймовірні пригоди книги». Кожна дитина мала можливість випробувати свій літературний хист у грі-подорожі «Книга для дитини, як сонце у житті», вікторині «Сім кроків до казки». Також юні читачі познайомилися з новинками літератури та яскравими дитячими журналами.

333

Тож, запрошуємо усіх охочих  до бібліотеки, з нами буде весело, пізнавально і цікаво.