Користувачі бібліотеки читають вголос

    02  лютого у відділі обслуговування дітей Комунального закладу «Бершадська бібліотека» стартували заходи з нагоди  Всесвітнього дня читання.

Вже протягом 12 років у різних країнах світу відзначається Всесвітній день читання вголос. Учасники акцій, обирають книжку на свій смак і просто читають вголос. Цю ініціативу вже підхопили мешканці 173 країн. Цього року Всесвітній день читання вголос припадає на 2 лютого.

Свято спрямоване на те, щоб спонукати молоде покоління до читання вголос разом із рідними, або друзями. Свято має надихати дітей і дорослих просто більше  читати  і спілкуватись між собою.

Наукові дослідження доводять – простий ритуал читання казки на ніч дасть дитині змогу стати значно розумнішою, добрішою та кмітливішою.

Читачі відділу з обслуговування дітей дуже полюбляють читати в бібліотеці і от сьогодні читають вголос вірш Наталі Забіли «Бабусин песик».

Також до уваги користувачів розгорнуто книжкову виставку-пораду «Що такого прочитати?». Всі охочі мають можливість поринути в «неймовірне», «інтригуюче», «цікаве», «чарівне». Отож  ласкаво запрошуємо Вас до Бібліотеки, де панує світ казок, пригод, фантастики, світ нових знань!