Літературна вітальня «Поетичне слово у безмежжі часу»

2 листопада у КЗ «Бершадська бібліотека» відбулась зустріч з учасниками літературно-мистецького об’єднання «Стожари». Ініціатором зустрічі була Лариса Натолочна, яка запропонувала митцям зустрітись в бібліотеці. До літературної вітальні завітали редактор газети «Бершадський край» Федір Шевчук, поетеса Лариса Натолочна, письменник Олег Бабій та самодіяльний музикант Василь Третяк з с. Березівки. Від ЛМО «Стожари» був заступник Петро Войт та художник Володимир Іщук.

Митці з Ладижина подарували читачам бібліотеки книги з дарчим написом від авторів. Книгозбірня поповнилася творчими доробками краєзнавців П. Кондратюка «Моє кучеряве Поділля», І. Ткаченко «Сокілець… Губник» та збірками поезій П. Войта «Там де ангел ходить тихо», А. Скакодуба «Вокаліз», «ЇЇ звали VAINA».

Поети розповідали про себе та свою творчість, читали власні поезії. Не залишилась поза увагою проблема історичної правди та необхідності краєзнавчих досліджень, стосовно перших друкованих згадок про наші міста і села.

Усі присутні із задоволенням прослухали в записі авторські музичні твори Василя Панцирева, виконані під гітару.

Бібліограф-краєзнавець Юлія Маршук провела бібліографічний огляд книжково-ілюстративної виставки «Літературні акорди поетів Бершадщини» де розміщені твори поетів-земляків.

Невеличка книжкова викладка продемонструвала творчий доробок літераторів із літературно-мистецьких об’єднань «Стожари» та «Джерело». По закінченню зустрічі директор КЗ «Бершадська бібліотека» Людмила Німчук провела екскурсію по бібліотеці та запропонувала зробити на згадку фото біля фотозони, оформленої в осінніх мотивах. Із гарним настроєм та мріями про подальші зустрічі гості залишали стіни бібліотеки.