Мультимедійна презентація «Війна така далека і близька» до Дня визволення України від нацистів

   26 жовтня 2021 року у відділі з обслуговування дітей КЗ «Бершадська бібліотека» учні 5 – 6 класів переглянули мультимедійну презентацію «Війна така далека і близька», приурочену  Дню визволення України від нацистів.   Завідувачка відділу Тетяна Захарчук познайомила дітей з літературою про  події 1944, про мільйони  українців, які боронили землю на передовій і за лінією фронту. Для когось шлях на війні завершився під скромними обелісками, а комусь судилося повернутися живими. Сьогодення ставить перед нами багато нових викликів,  і головне з них – захистити рідну Україну, її цілісність та суверенітет.

    28 жовтня  наша держава  відзначає День визволення України від нацистських загарбників. У цей день українці вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, мільйонів людей, які постраждали від дій нацистських окупантів, героїв-ветеранів Другої Світової війни, які дожили до наших днів та є для нас прикладом мужності, відваги, жертовності та любові до Батьківщини.

 Через роки  і віки ми маємо пам’ятати ветеранів, шанувати подвиг героїв Другої світової війни  та виховувати у молоді і дітей  почуття патріотизму  і відданості рідній земля.