«Незрівнянний молодості час»

Книжкова виставка «Незрівнянний молодості час» 12 серпня весь світ святкує Міжнародний день молоді.Ідея Міжнародного дня молоді була запропонована в 1991 році молоддю, яка зібралася в Відні (Австрія) на І сесії Світового молодіжного форуму системи ООН. Форум рекомендував, щоб Міжнародний день молоді було оголошено спеціально для збору коштів, просування та підтримки Фонду молоді ООН у партнерстві з молодіжними організаціями.

Рішення про оголошення 12 серпня Міжнародним днем молоді було підтримано на І сесії Світової конференції Міністрів у справах молоді, що проходила в Лісабоні 8-12 серпня 1998 р. Ця рекомендація була підтримана 17 грудня 1999 р. 54 сесією Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй.Вперше Міжнародний день молоді святкувався 12 серпня 2000 року. Мета свята — нагадати про роль молодих людей у розвитку і побудові світу.

Бібліотекар Бершадської бібліотеки Маліцька Олена оформила книжкову виставку «Незрівнянний молодості час!» з літературою на будь-який смак для молоді.Вітаємо молодь зі святом!