Обласне свято «Бібліотека – це справа, якій ми служимо!»

30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек – це свято фахівців, які все життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань – книгу.
29 вересня, у м. Вінниці в Обласній науковій бібліотеці ім. Тімірязєва відбулось обласне свято «Бібліотека – це справа, якій ми служимо!», приурочене до Всеукраїнського дня бібліотек.
Вінницька обласна державна адміністрація Управління культури і мистецтва за високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток бібліотечної справи на Вінниччині та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек нагородило почесною грамотою Леву Наталію Володимирівну директора Бершадської центральної районної бібліотеки.

Також Вінницькою ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва та Вінницьким відділенням ВГО Українська бібліотечна асоціація за участь в обласному конкурсі еколого – просвітницких проектів/акцій «Green – майданчик громади – Бібліотека» оголошено подяку бібліотекарю відділу з обслуговування дітей Бершадської ЦРБ Струтинській Олені Миколаївні.


На святі були присутні відомі українські письменники Василь Шкляр, Володимир Арєнєв та інші літератори, які привітали бібліотекарів з професійним святом.