Онлайн подорож «В єдності – сила народу».

Щасливі ми, що народилися на такій чудовій, багатій, мальовничій землі – на нашій славній Україні. Тут жили наші діди і прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини…

Немає життя без України, бо Україна – це мати, яку не вибирають, бо Україна – це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі, бо Україна – це наше минуле, сьогодення і майбутнє.

22 січня 1919 року сталася важлива подія в житті нашого народу – Акт Злуки двох Українських республік. Вперше за багато століть об’єдналися дві частини єдиної Української держави, об’єднався наш український народ, щоб разом у вільній країні відродити власну історію, рідну мову, багату духовну культуру, політично та економічно сильну державу.

22 січня українці відзначають загальнонаціональне свято –  День Соборності України. Щорічно саме у цей день у різних куточках України  проводять акції живих ланцюгів Соборності. Дотримуючись умов карантину відділ обслуговування дітей Бершадської ЦРБ презентує онлайн подорож «В єдності – сила народу».