Оновлений читальний зал КЗ «Бершадська бібліотека» запрошує користувачів

Сучасна бібліотека — це місце мудрості і творчості. Тут  люди можуть зустрічатися, обмінюватися думками, працювати. Приємно зазначити, що в  час Інтернету, соціальних мереж та телебачення є чимало людей, які просто читають книги, читають для задоволення. Вони ідуть до бібліотеки, щоб отримати насолоду від зустрічі з книгою, адже людина з хорошою книгою в руках ніколи не буде самотньою.

   Працівники  читального  залу  КЗ «Бершадська бібліотека» проводять роботи з модернізації простору. До послуг користувачів  виділено цифровий простір, простір для коворкігу  і, звичайно, головний простір навчання і простір подій.  Завітавши до читальної зали,  відвідувачі можуть скористатися безкоштовним Wi Fi та попрацювати за комп’ютером, для тих, хто працює  дистанційно у читальній залі  обладнані місця для коворкінгу та зустрічей . Але ключовою функцією КЗ «Бершадська бібліотека» залишається промоція читання для  здобуття знань і саморозвитку.   Бо саме читання художньої літератури з дитинства розвиває здатність аналізувати і критично мислити. Якщо математика розвиває логічне мислення, то література  розвиває аналітичне мислення.

  У читальній залі КЗ «Бершадська бібліотека» користувачі також можуть отримати базові знання з цифрової грамотності,  отримати бібліографічну довідку, почитати цікаву книгу чи журнал,  стати учасником бібліотечних подій або зробити селфі біля  креативної бібліотечної фотозони.

   Запрошуємо вас до бібліотеки, яка сьогодні стає третім основним місцем перебування. (Перше місце – наш дім, друге – робота чи навчання, а третє бібліотека.)