Патріотична година «Вірші написані майданом»

В Бершадському закладі загальної середньої освіти №3 17 листопада бібліотекарі відділу з обслуговування дітей КЗ «Бершадська бібліотека» Олена Струтинська та Світлана Єгорова провели патріотичну годину «Вірші написані майданом» для учнів 9-Б класу (класовод Альона Траченко). 

 З метою формування у підлітків ціннісного ставлення до України, прав та свобод людини, європейського вибору українців. Щоб розвивати в них почуття національної свідомості та виховати патріотів. Для розширення знань про події Єврореволюції.

Наша держава завжди славилася своїми героями, які за будь-яку ціну прагнули отримати свободу та незалежність. Упродовж століть українці боролися за свободу та боронили свою Батьківщину від ворогів. Всі присутні на заході переглянули відеоролик про Помаранчеву революцію 2004 року, Революцію Гідності 2013-2014 років та вшанували пам’ять загиблих, під час подій на Майдані, хвилиною мовчання.

 Ми повинні пам’ятати, що найголовніша цінність – це життя людини. Тільки разом, спільними зусиллями, ми зможемо збудувати могутню та процвітаючу державу, за яку боролися наші предки та сучасники.