Перемога в конкурсі проектів

“Інформаційна бібліотека – центр розвитку та відпочинку”

Проект Аліни Янчук “Інформаційна бібліотека – центр розвитку та відпочинку” переміг у конкурсі проектів від “Молодіжного Резерву”, який  ініційований ГО “Українська Стратегія” (molod.strategy.vn.ua), увійшовши у 7-ку переможців. Проект «Молодіжний резерв» є ініціативою, що реалізовувалась в мультимедійному просторі.

Протягом тижня команда експертів оцінювала проєкти молоді Вінниччини і сьогодні стали відомі фінальні результати голосування. На офіційному сайті «Молодіжного резерву» зареєструвалось 4 тисяч 467 глядачів, які віддали 25 тисяч 322 голоси. На цьому етапі голосування відбувалось за змішаною системою: результати голосування глядачів (50 %) і експертного журі (50 %) додавались.

Аліна Янчук – активістка, заступниця директора Бершадської ЗОШ №1. Ще з 18 років Аліна почала працювати у школі, а також, була спеціалісткою сектору з опіки та піклування над дітьми-сиротами та дітьми позбавленими батьківського піклування.

Вона та її команда вирішили створити інформаційний простір в місті, а саме – в Бершадській районній центральній бібліотеці, який буде безкоштовною альтернативою Інтернет-кафе та платним коворкінговим центрам для бершадчан всіх вікових категорій

Протягом тижня команда експертів оцінювала проекти молоді Вінниччини, голосування відбувалось за змішаною системою. Результати голосування глядачів (50%) та експертного журі (50%) додавались.

У підсумку за проект Аліни Янчук – проголосувало 5788,7. Вітаємо Аліну з перемогою, та сподіваємось на впровадження проекту в дію.

Молодіжний резерв, проекти