Пізнавальні розваги «У колі друзів» до Дня дружби

Дружба – важливий елемент взаєморозуміння та гарних, добрих відносин. Дружба між людьми буває самою різною. Найчастіше вона виникає між людьми однакового віку. Для дружби головне – психологічна єдність і приємне спілкування. Друзі допомагають, підтримують один одного у різні періоди життя.

Бібліотека – це територія спілкування, де можна знайти нових друзів, нове хобі та захоплення. 30 липня до Міжнародного Дня Дружби у відділі з обслуговування дітей Бершадської бібліотеки для маленьких користувачів відбулися пізнавальні розваги «У колі друзів». Протягом усього дня юні читачі відвідували бібліотеку разом зі своїми друзями. Галасливі компанії дітей із захватом слухали казку «Батьківський заповіт», яку розповідала бібліотекар Світлана Єгорова.

Також усі присутні дізналися про традиції святкування дня друзів у країнах світу, про етику спілкування з людьми у реальному житті та в Інтернеті, потім пограли в ігри: «Склади слово», «Зрозумій мене», оглянули дитячі періодичні видання та літературу. Діти фотографувалися, розповідали про своїх найкращих друзів, розважалися. В День Дружби ми вітаємо усіх наших користувачів! Не забудьте привітати своїх друзів! Бажаємо Вам усіх благ і нехай дружба бібліотекарів та читачів буде тривати завжди!