Поетичний дайджест «Моя Україна прекрасна і сильна»

Дитячий поетичний дайджест «Моя Україна – прекрасна і сильна» зачарував присутніх на культурно- патріотичній акції, яка відбувалась у Центральному парку міста Бершадь у День Конституції України. Діти різного віку читали поезії українських поетів про любов до України, її красу  і неповторність. Ведуча дайджесту  бібліотекар Комунального закладу «Бершадська бібліотека» Олена Струтинська запросила усіх бажаючих до декламування віршів про Україну.

    Юні бершадчани та гості міста через поезію висловили свої найпалкіші емоції, любов, шану, освідчення  рідній землі, найкращій країні, милій серцю Україні . Із захопленням слухали присутні художнє читання, яке звучало по новому, емоційно, проникливо, до щему в грудях. Адже думки українських поетів про нашу рідну Україну,  їхні відчуття до української землі і нашого народу    набувають особливого змісту та сили, коли їх промовляє дитина.

    Малята не   тільки читали вірші, але й  заспівали  «Ой лузі червона калина»

    На завершення Олена Струтинська словами поета В. Лазаренка закликала  присутніх завжди  і скрізь пам’ятати  чиї ми сини. Пам’ятаймо що ми з України!