«Прекрасні миттєвості життя» засідання клубу за інтересами

 DSCN8930

Наші фотографії зберігають частинку нашого життя, вони нагадують нам про цікаві миті, які відображені на них, ніби повертаючи нас у минуле.

DSCN8905

Нещодавно в Бершадській центральній районній бібліотеці відбулося чергове засідання клубу за інтересами «Господарочка» з темою засідання «Прекрасні миттєвості життя». На зустріч члени клубу: Людмила Бадьорко, Явдокія Гетьман, Галина Бардаш, Ольга Кшемовська, Галина Маліцька принесли фото із родинних фотоархівів, з дорогими серцю особами та подіями. Метою заходу були спогади про минуле, зі справжніми, непідробними емоціями, які викликали маленькі клаптики фото світлин.

DSCN8922

Присутні мали змогу поділитись своїми спогадами та цікавими історіями з власного життя. Бібліотекар абонементу з обслуговування дорослих читачів Катерина Нагірняк запропонувала переглянути відеоролик «Старі фотографії -незабудь» в якому продемонстровані чорно-білі фото різних часів, де зображені люди у національному святковому та буденному вбранні.

DSCN8912

На запрошення бібліотеки засідання відвідали фотограф Храновський Руслан Мифодійович та Писанецький Олег Митрофанович, які показали цікаві фото зроблені власноруч та розповіли про історію розбудови міста Бершадь, та багатьох відомих людей. Бібліотекарі підготували фото колаж «Історія життя у фотографіях» та «Бершадщина у фотосвітлинах». Матеріалами виставки слугували особисті світлини читачів, працівників бібліотеки, та фото з бібліотечного архіву.

DSCN8935

Під час засідання присутні спілкувались між собою, ділилися власними спогадами, мали змогу відволіктися від буденних справ та ще раз прожити дорогі серцю моменти.

DSCN8929