Презентуємо поетичний дайджест «Моя Україна – прекрасна і сильна»

Поетичний онлайн-дайджест «Моя Україна прекрасна і сильна», який підготували бібліотекарі Ольга Дашківська та Олена Струтинська,  пропонує переглянути Комунальний заклад «Бершадська бібліотека».  Користувачі Бершадської , Війтівської, Крушинівської, Сумівської та Яланецької бібліотек Бершадської міської  територіальної громади,  через поетичні твори,  висловлюють свої щирі почуття любові до України, до землі на якій народились і живуть.

     Любов до України – це єдине і водночас всеохоплююче почуття, яке підносить самоповагу людини, звеличує її.  Через роки і віки ми зберігаємо, шануємо і передаємо наші національні святині  українську пісню, думу, красу, бо все це  прояви української духовності. Не агресією українці завоювали пошану й повагу інших народів, хоча нащадки повік не забудуть звитяг славного лицарства запорозького, безсмертних нинішніх  оборонців України. Український народ споконвіку славен своїми справами,  працелюбністю,  духовністю,  культурою, мовою, героїчними вчинками та самобутністю.

Тож напередодні Дня Конституції України діти та молодь освідчуються Україні у любові та шані. Безперечно майбутнє України пов’язане з долею молодого покоління, і від того, наскільки щиро воно любитиме Україну, залежатиме її доля. Тож бібліотекарі і користувачі бібліотек закликають: любіть Україну, як сонце любіть, бо наша Україна прекрасна і сильна.