Проведено прес-калейдоскоп «Мистецтво дарувати добро»

   3 грудня 2021  року  для юних користувачів КЗ «Бершадська бібліотека» проведено  прес-калейдоскоп «Мистецтво дарувати добро»,  приурочений Міжнародному дню волонтера.

   Діти дізналися про волонтерський рух в Україні та у нашій громаді. Бібліотекарі розповідали, що волонтери допомагають літнім людям, армії, знедоленим, дітям позбавленим батьківського піклування,  тваринам у притулках; проводять акції на захист природи, створюють соціальні проекти, які вирішують різні проблеми.

Міжнародний день волонтера відзначають  щорічно 5 грудня. Свято засноване у 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН.  Волонтерство – це стовідсоткове покликання, прагнення щирої і високодуховної людини  допомогти кожному, хто потребує захисту і підтримки. Це потужний громадський рух, неймовірний імпульс високого добра, благородна  людська діяльність.

  Добрі справи волонтерів покращують світ, їх діяльність щира та безкорислива . За добро, любов та підтримку щира вдячність.  Праця, сміливість, наполегливість, палкі серця благодійників  зігрівають все навкруги. Нехай добро завжди повертається сторицею!