Святковий захід «Неймовірні історії кохання»

В Бершадській бібліотеці відбулося святкування дня св. Валентина ,яке провела бібліотекар з обслуговування юнацтва Олена Маліцька.

    Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є 14 лютого – День святого Валентина. Цього дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

Працівники бібліотеки підготували та провели святковий захід «Неймовірні історії кохання» для молоді. В книгозбірні, з нагоди цього романтичного свята, вирувала гарна та затишна атмосфера, оскільки бібліотека була прикрашена різноманітними символами кохання та тематичною книжковою виставкою ” Неймовірні історії кохання”.

Для учасників гуртка “Юна леді” був проведений майтер – клас з візажу ” Побачення в бібліотеці”.

Свято минуло, залишивши після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички.

Бажаємо всім, щоб у житті завжди поряд була любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Адже любов – це та сила, яка рухає світом і людиною.