Святкування 30-ї річниці Незалежності

Україна – це всі ми разом, у турботах і радощах, єдині у прагненні будувати успішну і могутню державу. Країна щирих та відданих людей, гарячої любові до рідної землі та віковічної героїчної боротьби за свободу та не незалежність українського народу. 24 серпня   з нагоди 30-ї річниці Незалежності у фойє будинку культури працівниками КЗ «Бершадська бібліотека» було оформлено виставку короваїв «Благословенна у віках земля з хлібами щедрими під небом синім».

Обрядові хліби виготовляли майстрині-коровайниці з кожної територіальної громади. Хліб-коровай із зерна нового врожаю символізує процвітання нашої неньки-Батьківщини та добробут у кожній українській родині. По закінченню святкового концерту усіх присутніх пригостили короваєм.

У міському парку була оформлена фотозона, де усі бажаючі мали змогу відобразити на згадку миттєвості святкування 30-ї річниці Незалежності. Окремо представлені майстерно виготовлені обжинкові квітки, які в народі іменують дідухами.

Для малечі пройшли вистави лялькового театру «Буратіно», який діє у відділі з обслуговування дітей КЗ «Бершадська бібліотека». Діти із задоволенням переглянули вистави «Подорож по Україні», «Пригоди Незнайки».

#Наша_незалежність#Марафон_30