Театральний калейдоскоп «День Святого Миколая серця добром зігріває»

 

a012

Діти завжди з нетерпінням чекають на чудове і загадкове свято, яке подарує їм відділ з обслуговування дітей Бершадської  ЦРБ. І ось, нарешті, відбулася ця яскрава, казкова подія. В бібліотеці зібралося багато дітлахів в передчутті казкового дійства. І це не дивно, адже з кожним днем заходи в бібліотеці все креативніші та сучасніші. Все більше читачів із задоволенням стають активними учасниками цих свят.

a018

Так, для учнів 1 – А класу ЗОШ №3(класовод Олена Бондар, та бібліотекар ЗОШ №3Тетяна Мараховська  ) працівники  бібліотеки провели народознавчу бесіду  до дня Святого Миколая Чудотворця «Він добра не забуває і всім дітям помагає». Бібліотекар ознайомила дітей з легендами та переказами про Святого Миколая, про історію його життя. В цій затишній, святковій атмосфері з уст маленьких читачів лунали пісні та вірші. Впродовж свята дітлахи відповідали на запитання вікторини «Зимова казка».

a030

Маленькі читачі ознайомилася з незвичайною книжковою виставкою-інсталяцією «По Україні з краю в край ходить Святий Миколай». За давньою традицією вихованці лялькового театру «Буратіно» показали маленьким глядачам лялькову виставу «День святого Миколая серця добром зігріває». Зі щирими усмішками на обличчях дітки обмінювались своїми враженнями про подарунки, які приніс Святий Миколай. По закінченні свята дітлахи з великим задоволенням послухали дитячі новорічні пісеньки.