Тематична виставка «Зима щедра святами»

Комунальний заклад «Бершадська бібліотека» запрошує васознайомитись з цікавою та корисною  тематичною виставкою «Зима щедра святами».

На виставці представлені книжки з народознавства, українознавства: «Звичаї та традиції українського народу», «Український народний календар», «Етнологія для народу», «Народні обряди і свята». В періодичних виданнях можна знайти цікаві поради: як прикрасити  різдвяний стіл, свою домівку та подвір’я.

В Україні здавна  урочисто відзначається Різдво Христове, відбуваються колядування і щедрування. Представлена  література пропонує  користувачам ознайомитися з традиціями зимових свят, а їх чимало: Різдво, Щедрий вечір, День Святого Василя та Водохреща.

Також представлені книги висвітлюють корисні поради, як здивувати своїх гостей вишуканими і чудовими стравами, гарним оформленням, особливими рецептами.

В книзі «Українська стародавня кухня» представлені різноманітні рецепти українських різдвяних страв, якими пригощали свої сім’ї ще наші пращури. Цікаві рецепти приготування куті та інших традиційних українських страв до святкового столу ви знайдете в книзі «100 рецептов православной кухни».

Тож хай Різдвяні свята проходять в ваших домівках весело і з любов’ю!

Співробітники Комунального закладу «Бершадська бібліотека» вітають бершадчан  з прийдешніми святами, бажають добра, благополуччя, любові та здійснення мрій та запрошують завітати у бібліотеку