«Цей дивосвіт – бібліотека»

          Останній вересневий день – свято усіх працівників бібліотечної ниви і тих, хто пожинає її щедрі плоди, свято великої бібліотечної родини і читацької аудиторії. Протягом тисячоліть бібліотеки є осередками духовності нації, зберігачами культурних скарбів людства, важливою ланкою в історії, зв’язком між різними поколіннями. Роль бібліотек не можна переоцінити.

          Привітати бібліотекарів Бершадської бібліотеки з професійним святом завітали учні 4 – В класу ЗЗСО №3 (класовод Наталя Нечитайло). І одразу ж бібліотека наповнилась веселим дитячим сміхом, адже для дітвори готувалися активні пізнавально-розважальні заходи та театралізовані дійства. А бібліотечні фахівці отримували привітання з нагоди свята за відданість бібліотечній справі, креативність, творчі знахідки, любов до книги і до ЧИТАЧА.

           Так юні читачі переглянули лялькову виставу «Пригоди Незнайка» про хлопчика, який зовсім не любив читати та вчитися, але, після поневірянь в диких лісах з первісними людьми, все таки зрозумів, що книга  – це шлях до знань.

Також діти брали інтерв’ю у бібліотекарів, з якого вони дізналися яка книга найтовстіша, яка найстаріша, скільки років бібліотеці та ін. Учні прийняли участь у квесті «Знайди прислів’я», писали на сердечках компліменти книзі та бібліотеці, ознайомилися з книжковою виставкою «Цей дивосвіт – бібліотека».

А бібліотекарі, в свою чергу, отримали від діток натхнення і творчий поштовх на майбутні справи задля процвітання Бібліотеки та популяризації її величності Книги.