У Бершаді організували «Бібліотеку просто неба»

    Сьогодні бібліотечні працівники КЗ «Бершадська бібліотека» провели  вуличну акцію «Бібліотека просто неба». На алеї  міського парку розмістилися  книги для дорослих, дітей та юнацтва.  Тут художня література, світ захоплень і уподобань. Кожен хто завітав  до викладок  міг отримати інформацію про перелік бібліотечних послуг та можливості бібліотеки, де  багато затишних комфортних місць, де можна залишитись наодинці з гаджетом або книгою, насолоджуючись атмосферою позитиву.

      Для найменших бібліотекарі читали казки, розповідали, як користуватися книгою,  запрошували полюбити книгу і разом з батьками відвідувати бібліотеку.  Всі активно переглядали книги, цікавились як працює бібліотека, фотографувалися, спілкувалися.

    У бібліотеці м. Бершадь впроваджується  ідея інклюзії, всіляко підтримується процес включення осіб з особливими потребами  в активне громадське життя. Відтепер бібліотека    запроваджує систематичне  проведення вуличних акцій з промоції читання, телефонного дзвінка та доставки книг додому для людей з обмеженими можливостями.

Прийдiть i бiблiотека стане для вас найулюбленiшим мiсцем навчання, змiстовного дозвiлля, спілкування і натхнення!   Бібліотечні працівники КЗ «Бершадська бібліотека» чекають саме на ВАС!