Українська мова – роду нашого основа

 Комунальний заклад «Бершадська бібліотека» пропонує тематичну викладку літератури «Українська мова-роду нашого основа» для  користувачів, які бажають удосконалити українську розмовну мову. Сьогодні  українці , зважаючи на  воєнний час різко усвідомили значимість нашої самоіндентифікації.   Свідомість українства прокинулася назавжди й відтепер передаватиметься генетичною пам’яттю наступним поколінням. 

Що цікаво: вивчати українську  мову відтепер прагнуть також іноземці. Часто трапляється так, що вони мають українське коріння й відчувають гордість за своє походження. 

Якщо ви прагнете перейти на мову країни у якій ми живемо, для вас бібліотекарі  зібрали найдієвіші поради, підручники, посібники, які допоможуть  перейти на українську швидко і просто.   Крім того бібліотека пропонує перелік електронних ресурсів, які допоможуть покращити знання української мови, збагатити словниковий  ресурс чи дізнатися секрети лексичної, пунктуаційної чи орфографічної  основи української мови, а також  гарні інструменти вживання української мови в побуті, на роботі у навчанні і спілкуванні.