В Бершадській ЦРБ запрацювала нова послуга «Бібліоняня»

IMG_20190314_163438

У відділі з обслуговування дітей Бершадської ЦРБ запрацювала нова послуга «Бібліоняня». Ця нова бібліотечна послуга  додасть батькам вільного часу на вирішення власних проблем коли їх дитина буде зайнята корисною справою.

Працівники відділу ведуть постійний пошук нових форм бібліотечної роботи, і за допомогою цієї послуги  хочуть більше залучити до бібліотек як дітей, так і їх батьків. Адже тут вони зможуть не тільки читати, а й спілкуватися за інтересами.

Суть цієї послуги  в тому, щоб батьки мали можливість залишити десь свою дитину і відбігти на годинку вирішити свої справи. І щоб дитина не просто, як в деяких дитячих кімнатах, сама дивилася телевізор, або каталася на гірках, коли на неї практично не звертають увагу, а й розвивалася.

IMG_20190314_163320

Так перший раз цією послугою скористалися декілька сімей із села Глинського. В той час, коли батьки займалися своїми особистими справами, бібліотекар Світлана Єгорова читала діткам книгу Л. Паулі та К. Шерер «Лисичка йде до бібліотеки». Малеча з цікавістю слухала історію про те, як звичайна лисичка випадково потрапила до бібліотеки і відкрила для себе надзвичайний світ знань, обговорювали казкових героїв, кумедні ілюстрації цієї книги, розповідали які казки їм читали батьки. Для дітей та батьків ця година пройшла з користю.

IMG_20190314_163230

Отож щодня з 10-00 до 17-00 дітки з 4 до 7 років  за допомогою бібліотекарів зможуть прослухати  цікаві дитячі твори, розвивати загальні здібності, мовну активність, брати участь у різних іграх, засвоїти елементарні математичні поняття, ознайомитися з навколишнім світом. Запрошуємо усіх бажаючих!