Відеопрезентація: «Здоров’я – найбільше багатство»

7 квітня весь світ відзначає Всесвітній день здоров’я, який було започатковано на честь створення, а точніше – прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) у 1948 році.

Пропонуємо до перегляду відеопрезентацію: «Здоров’я – найбільше багатство», яку підготувала бібліотекар КЗ «Бершадська бібліотека Людмила Печенога.

 Здоров’я – це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо. Здорові люди не часто замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їх здоров’я залишалося міцним і надійним на тривалу перспективу. Наше власне здоров’я дуже легко втратити. Люди, що страждають тими чи іншими, особливо хронічними захворюваннями, на практиці кожен день стикаються з масою проблем, які активно відволікають їх від справжнього повноцінного життя.

        Бути здоровим – вимога часу, яка має прямий стосунок до Всесвітнього дня здоров’я. Здоров’я – це життєва енергія, натхнення і задоволення від насиченого подіями життя. Це здатність ставити цілі й досягати їх, максимально реалізовувати свій потенціал.

Піклуватися про своє здоров’я – це актуально,  модно і престижно!