Віртуальна онлайн виставка «Пам’ятаємо імена героїв» та виставка – реквієм «Час плине, а пам’ять залишається»

«Час плине, а пам’ять залишається»
Двадцять дев’ятого серпня в Україні відзначають Національний День Пам’яті загиблих захисників України. Цього дня у нашій країні згадують всіх, хто присвятив своє життя боротьбі за свободу та незалежність України у війні на сході.
Цей день встановлений «На підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві…» відповідно указу Президента від 23 серпня 2019 року.
Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.
З нагоди відзначення Національного Дня Пам’яті загиблих захисників України бібліотекар Бершадської ЦРБ Іванчишина Алла, підготувала віртуальну виставку реквієм «Пам’ятаємо імена героїв» , з якої глядачі дізналися про історію відзначення цього свята, згадали полеглих героїв Бершадщини, які виборювали волю України.
Також на абонементі Бершадської центральної районної бібліотеки було оформлено виставку «Час плине, а пам’ять залишається»
Ссилка на перегляд відеоролику: https://youtu.be/dwUsKuCSy3E