Віртуальна виставка – привітання “Незалежна і єдина будь навіки, Україно!” та святковий, вітальний відеоролик

День незалежності України – важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

29 -ту річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, зі зброєю в руках боронячи від агресора власні території, відстоюючи право українців жити на своїй, Богом даній землі. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це – велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

У ці святкові серпневі дні, присвячені до Дня Незалежності України, бібліотекар Бершадської ЦРБ Іванчишина Алла презентувала для читачів тематичну віртуальну виставку привітання “Незалежна і єдина будь навіки, Україно!”

Весь колектив Бершадської ЦРБ бажають всім міцного здоров’я, добробуту, життєвої снаги і нових звершень в ім’я України! Зі святом Вас!

Усіх охочих запрошуємо до перегляду за посиланням: https://youtu.be/b5zaPcPGbP0