Всеукраїнський день бібліотек – свято читачів та бібліотекарів

З нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек в читальній залі Бершадської центральної районної бібліотеки презентовано книжкову виставку “Цей мудрий світ – бібліотека!”, на якій  представлено цікаві матеріали, які допоможуть читачам поринути в дивовижний світ книгознавства, краще  дізнатися про мистецтво книги та книжкові скарби, зрозуміти , що незважаючи на бурхливий розвиток альтернативних джерел інформації, книга, як і раніше, залишається головною дійовою особою у нашому повсякденному житті.

У відділі з обслуговування дітей Бершадської ЦРБ було оформлено книжкову виставку-запрошення «Святкуйте з нами, читайте у нас».  Юні читачі були приємно вражені  кількістю нових найрізноманітніших книг та періодичних видань  на будь який смак.

       Також діти взяли участь у  літературній вікторині «Книга – гарна чарівниця, відкриває таємниці», з якої дізналися багато цікавого про енциклопедії, словники, довідники, про те, як правильно ними користуватися та знаходити потрібну інформацію. За правильні відповіді малеча отримувала від бібліотекарів кульки.

Двері бібліотеки завжди відкриті для всіх, хто прагне зустрічі з джерелами людської мудрості!

На абонементі з обслуговування дорослих читачів та юнацтва оформлена книжкова виставка «Моя Батьківщина там, де моя бібліотека» .

Також оформлена виставка фото світлин та підготовлений відеоролик «Дитячі світлини бібліотечної родини»

Щороку 30 вересня в країні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це професійне свято тих, хто допомагає  віднайти потрібний шлях до джерела споконвічної мудрості, – бібліотекарів.