Вшануймо пам’ять земляків, які загинули, виборюючи мир на українській землі

 Комунальний заклад «Бершадська бібліотека»  презентує тематичну виставку «Той біль із часом не минає», приурочену Дню скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, яка організована у відділі обслуговування дорослих користувачів бібліотеки.

   Щороку  22 червня  наш народ   вшановує світлу пам’ять загиблих у Другій світовій війні  мільйонів українців. Цього трагічного дня  1941  року війна ввірвалася в кожну українську родину болем, стражданнями, горем. Вже мало залишилось  серед нас живих свідків тих кривавих подій, та ми пам’ятаємо, шануємо кожного, хто виборов перемогу в Другій світовій  війні, хто став жертвою нацизму.

    Сьогодні в нашій  Україні знову війна. Російська агресія руйнує мирні міста і села, вбиває, катує, полонить мирних українців. Наші сини і доньки стали на захист України, на захист української землі та української національної культури, мови, самобутності. Заради миру і процвітання Української держави  молоді хлопці та дівчата віддають власні життя і втрачають  здоров’я.

   Бібліотечні працівники запрошують користувачів оглянути виставку, познайомитись із документами та вшанувати пам’ять земляків, які загинули виборюючи мир в Україні.