“Яскраві лінії долі Тетяни Захарчук” – вітання ювілярці від коллективу

Гарною, енергійною і життєрадісною, сповненою творчих задумів, зустрічає свій ювілей Тетяна Валентинівна Захарчук. Вона завжди усміхнена, відкрита для спілкування, енергійна і емоційна. Шукаючи, як висловити своє захоплення Тетяною Валентинівною, розумієш, що слова здаються якимись невиразними і бідними в порівнянні з душевним багатством цієї людини.

Народилась ювілярка в селі М’якохід Бершадського району 1 червня 1956 році в сім’ї колгоспників. Навчалась в Тульчинському культурно-освітньому училищі, закінчила також Київський державний інституту культури ім. Корнійчука за спеціальністю бібліотекознавство та бібліографія. З 1981-го року працює бібліотекарем в Бершадській районній бібліотеці для дітей, згодом обслуговує юнацтво. З 2001 року переведена на посаду завідуючої  відділом з обслуговування дітей районної бібліотеки. Тетяна Валентинівна – здібний організатор, принципова, самокритична, професійно компетентна. Її загальний стаж роботи складає 46 років. Окрім того, ця маленька, тендітна жіноча постать –  справжній профспілковий бос, адже неодноразово обиралась головою профспілки працівників культури району, очолює її і донині. Успішно поєднує професійну та громадську діяльність, є захисником інтересів працівників культури. Готовність вислухати, підказати, підтримати робить спілкування з нею приємним і продуктивним. Тетяна Валентинівна користується заслуженим авторитетом в колективі та серед усіх працівників культури району. За активну життєву позицію, професіоналізм неодноразово була нагороджена грамотами, дипломами та подяками.

Яскрава особистість, цілеспрямована і наполеглива, високоерудована та ініціативна, сповнена цікавих ідей і творчих планів, Тетяна Валентинівна завжди ділиться власним досвідом зі своїми колегами й користувачами бібліотеки.

Часовий фактор практично не впливає на пані Тетяну. Рокам протистоять її життєрадісність, невичерпна енергія. Добра, щедра, гостинна, працьовита, віддана своїй справі… Ще багато епітетів, слів вдячності та найкращих побажань прозвучить на адресу в день народження. Її щира, безкорислива любов до людей відзначається в усьому, щоб вона не робила. Свою невтомну працю та невичерпну енергію любові вона дарує читачам бібліотеки та усім оточуючим.

Для вас сьогодні посмішки, вітання,

Яскравих квітів ніжна розмаїть,

Найкращі, найщиріші побажання,

Що йдуть від серця нашого, прийміть.

Ми хочем радості і щастя побажати,

І неба чистого, як волошковий цвіт,

В житті ніколи прикрощів не знати,

Здоров’я зичимо міцного на сто літ!

З нагоди славного ювілею прийміть найщиріші вітання від усього колективу Бершадської бібліотеки! Щоб Ваше серце не забували радувати близькі люди, щоб життя було сповнене неймовірних пригод, романтичних історій, щасливих сюжетів, як у чудових книжках на бібліотечних полицях. Хай оптимізм, благодать і удача завжди супроводжують Вас у житті!

Колектив Бершадської бібліотеки