Яскравий бібліокешинг проведено у бібліотеці


Юні користувачі Комунального закладу «Бершадська бібліотека» стали учасниками захоплюючої гри «У пошуках козацьких скарбів». «Бібліо» – книга, «кешинг» – від англ. cache – «схованка». Бібліокешинг – пошук книжкових скарбів. Діти шукали книги за допомогою підказок, розгадували кросворди, розмальовували патріотичні картинки, співали гімн України, знайомилися з правами та обов’язками громадян України.
Бібліотекар відділу обслуговування користувачів дитячого віку Світлана Єгорова розповіла читайликам про те, що кожна держава, окрім своїх символів (гімну, прапора та герба), має Конституцію. Цей документ є першорядним і найважливішим. Спільно з учасниками з’ясували, що означає слово Конституція, познайомилися з її розділами, а далі поринули у пошуки козацьких книжкових скарбів. Гамірно та шумно було цього дня у приміщенні бібліотеки. Пошуки скарбів, квестові завдання були не лише суперцікавими, але і пізнавальними.
Веселий та патріотичний «Козак-квест» складався з різних етапів і станцій. Учасники відвідали Станцію загадкову, Станцію малюнкову, Станцію святкову, Станцію кросвордну та завершили подорож на станції пісенній, де разом заспівали Гімн України! Під час «Козак-квесту», діти дізналися цікаві історії про козаків, пройшли різні випробування та здобули маленькі перемоги. Завітали на свято і справжнісінькі українські козаки, у вишиванках та шароварах.
За активну участь, кмітливість, старанність усі учасники отримали невеличкі медальки та солодощі , а головне позитивні емоції, які так необхідні у наш час. Звичайно ж зробили фото на згадку та вибрали для літнього читання захоплюючі книги, бо літо з бібліотекою триває. Завітайте у бібліотеку, тут на вас чекають …