Захоплююча фотосесія у Бершадській бібліотеці

Сучасна бібліотека – це простір для навчання, спілкування, натхнення, та реалізації креативних ідей. КЗ « Бершадська бібліотека» щоденно активно  працює   для популяризації читання серед мешканців громади. Промоція читання – ключова функція бібліотеки,  в рамках якої у закладі створені  куточки навчання і відпочинку, цікаві фотозони та  різні локації. Днями до бібліотеки завітали вихованці гуртка «Фокус» разом із керівником Тетяною Мараховською.

    Молодь із захопленням подорожувала бібліотекою, знайомилась з тематичними виставками, бібліотечним фондом та фотографувалась.  Цікаві фотозони, локація в стилі  вечірки кельтів, міні – бібліотека, селфі з книгою –все для наших користувачів. Бібліотекар з обслуговування юнацтва Олена Маліцька провела майстер-клас із тематичного мейкап та зробили неймовірні образи для всіх бажаючих. Фотосесія в бібліотеці може бути різною: яскравою, романтичною,  інтелектуальною, неординарною, і завжди вона буде дивовижною.  Якщо ви любите книги, це прекрасна можливість проявити свої індивідуальні якості  і на фотокадрах.  Під час фотосесії  гуртківці також   стали користувачами бібліотеки та обрали для себе книги.

Сьогодні  бібліотека у Бершаді  змінюється, щоб стати креативною,  сучасною, цікавою, захоплюючою. Бібліотека  – це Ваш простір. Завітайте у бібліотеку, тут чекають саме Вас!