Засідання читацького об’єднання «Співрозмовник»«Серденько для мами»

«Серденько для мами» – так називалось засідання читацького об’єднання «Співрозмовник», яке відбулося в читальному залі Бершадської центральної районної бібліотеки. Саме їй, рідній мамі, ми даруємо своє перше зізнання в любові.

100_2774

 

Наші дорогі, кохані мами заслуговують на увагу не тільки в ті дні, що відведені для них в офіційному календарі. Сказати про свої почуття завжди можна, не чекаючи свята. І не тільки можна, але й варто. За будь-якої можливості.

100_2778

 

А ще можна вишити символ любові, як це зробили наші відвідувачі з допомогою волонтера Вікторії Володимирівни Дудіної. Вікторія Володимирівна розповіла про незвичайний спосіб вишивки на папері, що зветься ізонитка чи ізографія. Познайомила з історією цієї техніки.

100_2787

Даний вид творчості доступний всім, вікових обмежень немає. Переваги – простота виконання, доступність матеріалу. За допомогою даної техніки можна вишити різні зображення.

100_2790

 

Кожен з учасників нашого зібрання вишив, – хто швидше, хто повільніше, – сердечко, щоб подарувати його найріднішій людині.

100_2801