«Знай про Європу більше»

Європейський Союз – це союз демократичних країн Європи, які працюють разом для покращення життя своїх громадян, розбудови кращого світу.  Лідери країн ЄС демонструють дивовижну історію успіху. Україна поділяє спільну історію й спільні цінності з державами-членами Європейського Союзу й прагне стати членом цієї співдружності.

У відділі з обслуговування дітей Бершадської ЦРБ бібліотекар Олена Струтинська оформила інформаційний стенд «Знай про Європу більше», де зібрані спеціальні інформаційні матеріали та література про Європейський Союз. Це допоможе користувачам отримати необхідну для них інформацію та поповнити свої знання про ЄС .

Яка мета ЄС? Чому та яким чином його створено? Як він працює? Що він надає громадянам України? Як обрати європейську освіту? Це лише частина питань, на які можна знайти відповідь серед матеріалів стенду.

Час не стоїть на місці. Тому розвиток нових методів роботи з популяризації теми євроінтеграції України та надання відповідних інформаційних ресурсів є надзвичайно важливим завданням для всіх українських бібліотек.

Ссилка  для перегляду відеоролика https://youtu.be/FDTbryW7pBg