Зустріч з учасником ООС Олександром Дашківським

DSCN9646

29 серпня 2019 року згідно Указу Президента України №621/ 2019 «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» колектив Бершадської центральної районної бібліотеки організував зустріч з учасником ООС Дашківським Олександром Васильовичем.

DSCN9654

Народився Олександр Васильович 31 травня 1989 року в селищі Тартак Чечельницького району в родині простих сільських людей. Нині проживає в селі Яланець Бершадського району, одружений, має сина, працює в Бершадські ЕМ АТ «Вінницяобленерго». Призваний на військову службу в ООС в лютому 2015 році. У званні старшого солдата захищав суверенітет і територіальну цілісність України в м. Щастя Луганської області в 128 окремій ОГПБ з лютого 2015 року по травень 2016. Має державні нагороди. Олександр Васильович згадав про минулі події, розповів про нелегкі будні військових. У ході зустрічі давав відповіді на різні питання про патріотизм, любов до своєї рідної землі, до Батьківщини та сім’ї.

DSCN9651

З метою вшанування пам’яті захисників України у бібліотеці оформлено тематичну книжково – ілюстративну виставку «Україна – мати, бережи синів!» для різних груп читачів.

DSCN9671