Бібліотекарі організували флешмоб  «Україна єдина»

 

   В Комунальному закладі «Бершадська бібліотека»  організований флешмоб  «Україна єдина». Захід присвячений Дню Соборності України.  Користувачі бібліотеки взявшись за руки об’єднали свої палкі серця навколо України   та прикрасили карту України своїми щирими побажаннями.

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Об’єднавча акція 1919 року залишила глибинний слід в історичній пам’яті українців. Сьогодні українцям знову приходиться боротися за свою єдність, захищати цілісність і суверенітет рідної країни. І хоч, як нам пекельно важко,  але  могутнім опором ворогу, незламністю нації, єдністю армії і народу  на весь світ про себе заявила горда, вільна, міцна, згуртована, соборна держава Україна.

Акт Злуки України  –  документ  глибоко історично мотивований і спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну, національну державу.  Нинішня Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. Криваві бої  за нашу соборність і незалежність тривають, йде жорстока, несправедлива, віроломна війна  у якій українці виборюють своє право жити і бути. Тисячі захисників України вже поклали свої життя за Україну в російсько-українській війні. Знову вирішується доля і майбутнє України.  Переконані, що Україна переможе, Україна вистоїть. Ми вільний народ,  горда нація, яка  має глибоке історичне коріння і ми –  європейці, які поважають інші народи і шанують своє.  Кожен громадянин України молиться за  мир і процвітання в нашій державі.

Запрошуємо завітати у бібліотеку, де зібрано багато історичної, художньої та іншої літератури. Любіть книгу, любіть Україну, вивчайте її історію, дізнавайтеся про життєві долі її героїв, співайте українські пісні, допомагайте армії і найголовніше – пам’ятайте, що Україна – то наша земля.