Вулична ігротека «Читай, розгадуй, грай»

Бібліотекарі відділу обслуговування користувачів дитячого віку КЗ «Бершадська бібліотека» організували дитячу ігротеку на свіжому повітрі. У міському сквері маленькі користувачі мали можливість прочитати цікаві книги, розгадати кросворди та помудрувати над пазлами.

Повсюдне поширення комп’ютерів, смартфонів, планшетів та інших портативних гаджетів, в якійсь мірі, позбавляють наших дітей дитинства. Замість бігати у дворі вони грають в Counter Strike, а замість збірки конструкторів проходять рівень за рівнем в різних аркадах. На щастя, спосіб відірвати дитину від екрану і замінити віртуальні розваги реальними існує – це захоплива гра , в яку вони зможуть грати в компанії друзів або навіть в колі сім’ї. Багато подібних ігор є у у відділі обслуговування дітей нашої бібліотеки і заняття  ними тренують пам’ять, увагу, логічне мислення, тренують розумові здібності у дітей.

Радість живого спілкування нічим не заміниш – це вже незаперечно. І настільні ігри – один з найдоступніших способів весело відпочити і провести з користю час.

Таке проведення вільного часу – хороша нагода отримати новий досвід та емоції. А ще – це можливість знайти справжніх друзів!

Тож запрошуємо до бібліотеки обрати собі книжки, які навчать , і розважать, і зроблять вільний час  дитини ще кращим!