Відео-спогад «Бершадчани, які віддали життя за Україну»

Комунальний заклад «Бершадська бібліотека» пропонує переглянути оновлений відео-спогад «Бершадчани, які віддали життя за Україну». Починаючи з 2014 року у боротьбі з російським агресором, наші мужні земляки, які служать у Збройних силах України, відважно захищають державу. На жаль війна забирає життя і здоров’я найкращих українських синів.

Тисячі українських воїнів віддали життя за вільну Україну, саме їхні звитяжні подвиги надихають мільйони українців на боротьбу з російською агресією.

Бершадщина у боях за Україну втратила життєлюбних патріотів, які стали символом незламності та гідності. Кожен з них вчинив подвиг, ставши проти ворога, окупації, насилля та несправедливості, віддавши життя за вільну Україну.

Ми у вічному боргу перед матерями й батьками, які виростили мужніх і сміливих патріотів. Схиляємося перед дітьми, які втратили батьків. Сумуємо разом з коханими, чиї згорьовані серця тужать та болять.

Схилімо голови у щирій скорботі, молитвою та добрим словом, згадаймо імена земляків, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними…

Вічна пам’ять! Слава Героям!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ – ДОКИ ЇХ ПАМ’ЯТАЮТЬ!

Шановні бершадчани та гості нашої територіальної громади, більше інформації про земляків, які загинули захищаючи Україну, можна прочитати завітавши у КЗ «Бершадська бібліотека», де зібрані матеріали та оформлено виставку – пам’ять «Вони полягли за вільну УКРАЇНУ».