З днем незалежності безстрашна, Україно! Тримайся і борись до ПЕРЕМОГИ!

Абонемент обслуговування дорослих користувачів КЗ «Бершадська бібліотека»  презентує тематичну виставку «Україна героїчна». Українці – нація ,  яка понад усе любить свою країну, захищає та поважає її,  підтримує  культуру та історію.

Протягом багатьох століть виснажливої боротьби за своє національне і соціальне визволення народ виборов незалежність України. На жаль, на наші українські землі неодноразово зазіхали вороги, які хотіли підкорити собі Україну. Вони руйнували, палили села й міста.

   Але українські  захисники від запорізьких козаків до нинішніх Збройних сил України безстрашно та  героїчно  захищали і захищають  Україну.  24 лютого 2022 року підступний  російський ворог завдав ударів по наших містах, цивільній та військовій інфраструктурі по всій країні. Українці різного віку та професій згуртувалися та повстали проти ворогу. І вже з перших днів стало зрозуміло,  що наш народ стоятиме за свою свободу, життя та Батьківщину до останньої краплі крові. Ця війна – це епохальне протистояння  героїв, оборонців України проти окупантів, агресорів,  ворогів, які зневажають українців, як націю, як народ та Україну, як велику європейську державу.

     Навіть за кордоном визнали, що зараз Україна стала найбільш героїчною нацією у світі. Український народ власною кров’ю, кров’ю жінок, дітей і солдатів, платить ціну за свою свободу і навіть свободу усього світу.

    Ми вистоїмо і переможемо, а в день найбільшого національного свята щиро  вболіваємо за кожного захисника, за кожну матір і дитину та з впевненістю промовляємо: «З днем незалежності безстрашна, Україно! Тримайся і борись до ПЕРЕМОГИ!» і перемога обов’язково буде, бо ми українці – нація героїв, а наша Україна – героїчна країна.

   Запрошуємо охочих переглянути тематичну виставку та ознайомитись з документами, які підтверджують  героїчну історію та незламний дух українців.