«Казковий ліс» для дорослих і малих

   Сьогодні на локації «Казковий ліс» бібліотечні працівники КЗ «Бершадська бібліотека» зустрічали  слухачів Університету третього віку.  Представники старшого покоління  із задоволенням подивилися народознавчу лялькову виставу, поринули у світ казки, згадали дитинство та зачарувалися  декораціями «Казкового лісу».

  Вистава завершилась шаленими оплесками на адресу акторів – бібліотекарів та словами вдячності за отримані неймовірні позитивні емоції. Всі ми віримо у дива, особливо у період новорічно-рідздвяних свят  чекаємо здійсненнямрій і задумів та чогось особливого.   Сьогодні  бібліотекарі мали прекрасну можливість  спілкуватися із цікавими, енергійними активними людьми, висловити їм теплі слова вдячності за мудрість, за невичерпний досвід. Всі залишилися щасливі і задоволені.

  Приємно зазначити, що  у нас склалася гарна співпраця з Університетом третього віку, разом із своєю лідеркою Марією Миколаївною Цимбалюк слухачі є користувачами бібліотеки та активними учасниками бібліотечних заходів. З особливим трепетом зичимо нашим ветеранам міцного здоров’я, миру і злагоди, уваги та турботи від близьких, Божого благословення, нехай радість і добро оселяться у у кожній домівці!  І, звичайно, ж запрошуємо завітати у бібліотеку, де вас чекають і стрічають із цікавою книгою та гарними новинами.