Лялькова вистава  для маленьких бершадчан від бібліотекарів

    20 грудня 2022 року  працівники КЗ «Бершадська бібліотека» на локації «Казковий ліс» представили для бершадських малюків лялькову виставу «В гостях у Миколая».  Тут був справжній аншлаг маленьких глядачів, які  із захопленням спостерігали за пригодами лялькового Миколая, відгадували його загадки та дружно аплодували артистам.  

   Традиція святкувати День Святого Миколая відроджується по всій Україні, дітлахи нетерпляче  очікують на подарунки, заздалегідь написавши про свої мрії і сподівання у  листах до Миколая.  Шукають сюрпризів під подушкою чи ялинкою, а головне  вірять у дива.

   Протягом дня  заходи в локації «Казковий ліс»  не затихали, серед них : конкурси, квести, тематичні вікторини, фотосесії та багато іншого  пропонують креативні бібліотекарі Світлана Єгорова та Олена Струтинська.

    Грудень-січень найбільш казковий час року, адже це  період новорічно-різдвяних свят. І це не дивно,бо  ці свята вселяють у серце кожного надію на добро,  сподівання на краще майбутнє, віру у нові успіхи. Дивовижні пригоди  казкового лісу тривають.

    Завітайте до «Казкового лісу», де вас чекають справжні дива і неймовірні зустрічі з казковими героями.