Лялькова вистава КЗ «Бершадська бібліотека» – родзинка етнофесту

Ляльковий театр «Буратіно» Комунального закладу «Бершадська бібліотека» на благодійному етнофесті «Перлинки рідного краю» зібрав малечу та дорослих під час лялькової вистави «Колобок – супермен». Бібліотекарі запропонували присутнім казку – виставу на новий лад. Діти із захопленням спостерігали за історією, що розігрувалася у ляльковій виставі.

   Наш міні-театр ляльок — це театральне видовище, в якому діють ляльки, що рухаються за допомогою бібліотекарів. Організовують вистави бібліотечні працівники відділу обслуговування користувачів дитячого віку, керівник театру бібліотекар Світлана Єгорова.  Бібліотечний ляльковий театр відкриває дітям двері у захоплюючий світ мрій, фантазій і цікавих історій. А ще допомагає привернути увагу читачів до книжки, «оживити» її, спонукає дітей після захоплюючого перегляду зануритися в її зміст. Бібліотечний театр розширює читацьку аудиторію, допомагає створити атмосферу свята.

   Дитяча аудиторія – найщиріша у світі, обманути не можливо, адже участь у різних театралізованих виставах дає не лише відчуття гармонії, стає яскравою сторінкою дитячого життя, приносить  радість, збагачує новими враженнями, які надовго запам’ятовуються.

 Лялькові вистави бібліотечного театру «Буратіно» відбуваються щомісяця. Запрошуємо маленьких читайликів завітати у бібліотеку де завжди цікаво і корисно.