У бібліотеці відбулася зустріч з воїнами- афганцями

У бібліотеці відбулася зустріч з воїнами- афганцями

  У КЗ «Бершадська бібліотека»  в  День вшанування учасників бойових дій на території інших держав  відбулася зустріч з учасниками бойових дій  у Афганістані.  Бібліотекар абонементу обслуговування дорослих користувачів Алла Іванчишина презентувала присутнім книжкову  виставку – пам’ять «Афганістан –  моя кривава рана», на якій представлена література, що висвітлює згадані події, спогади учасників бойових дій , розповіді про те, як війна змінює людину та твори художньої літератури про війну у Афганістані.

Війна у Афганістані залишила  невиліковну рану в душах та серцях тих, хто пройшов вогненними гірськими стежками, хто втратив друзів, синів чи батьків. Учасники зустрічі переглянути відеоролик-спогад  «Афганськими стежками болю і страждань».

   Директор бібліотеки Людмила Німчук подякувала учасникам бойових дій за мужність, хоробрість, відвагу,   відзначила, що  сьогодні багато колишніх воїнів-афганців захищають Україну на фронті російсько-української війни. Запропонувала  вшанувати хвилиною мовчання загиблих в Афганістані та загиблих у боротьбі за волю, незалежність України.  Війна   – це трагедія, біль, жертви,  але війна це доблесть і мужність людей, які побували  на передовій. І скільки б не минуло часу кожен воїн  тисячі разів переглядає в пам’яті найважчі моменти.

 На завершення зустрічі директор  запросила  присутніх до бібліотеки, де для кожного є  цікаві та корисні книги і побажала нам усім  великої, справедливої ПЕРЕМОГИ!