Інформаційно – патріотичний орієнтир «Україна – єдина! Україна – це ми!»

Україна має свою багатовікову історію, своєрідну культуру, літературу та мистецтво. Нам є чим пишатися, що цінувати, вивчати і про що розповідати іншим. Саме це стало темою спілкування бібліотекаря КЗ «Бершадська бібліотека»  Ольги Дашківської та одинадцятикласників Бершадського ліцею №1 імені Анатолія Матвієнка.

    Під час  зустрічі проведена інтерактивна патріотична гра «Ми разом !Ми одна країна!»,  де учні згадали сторінки історії України, показали  знання традицій та культури українського народу, продемонстрували активну життєву позицію в сучасному, бурхливому світі.

Небо над нашою Батьківщиною не завжди було безхмарним. Протягом багатьох століть наш народ прагнув волі та свободи. Через війни, голодомори, поневіряння він вистояв і здобув свою незалежність. І сьогодні, як ніколи, дуже важливо зберегти цю волю, цю свободу для нас і для наших нащадків.

А важливою умовою збереження здобутків нашого народу є виховання громадянина України, людини, яка не просто любить свою землю, а шанує, поважає, примножує її духовні та культурні скарби. Тож запрошуємо до бібліотеки, де ви зможете знайти літературу на будь який смак.