Будемо дружити, в злагоді і мирі жити

Будемо дружити, в злагоді і мирі жити

100_2988

    В читальному залі Бершадської центральної районної бібліотеки відбулось чергове засідання читацького об’єднання «Веселка». Провідний бібліотекар Н.Сидоренко запропонувала його учасникам   гру-тренінг «Будемо дружити, в злагоді і мирі жити». Обговорили одну з найважливіших тем – тему добра, миру і дружби.

100_3025

 

Ігрові вправи «Чи вірне твердження», «Один до одного», «Моя думка», «Веселий фотограф»  сприяли створенню позитивного настрою, вчили вмінню чути інших, будувати дружні стосунки, довіряти та допомагати один одному.  У вправі «Кошик для сміття» зупинились на різних ситуаціях, рисах характеру, які ускладнюють стосунки між людьми, заважають дружбі.

100_3019

Гра «Мій внесок у справу миру» ствердили нас у думці: у світі без миру, дружби і взаєморозуміння не прожити. Щоб знищити кривду, неприязнь, нещастя, у кожного закладено так багато добра. Не шкодуймо його роздавати родичам, друзям, незнайомим, не лінуймося щодня робити найлегшу справу – дарувати хоч краплину добра усьому живому на землі.

100_3012

Усім сподобався майстер-клас по виготовленню паперових голубів як символів миру, який провела волонтер Вікторія Володимирівна Дудіна. Паперовий птах «полетів» до домівок дітей з побажанням миру і злагоди кожній родині. На закінчення зустрічі –  організували флеш-моб «Ми – за мир», прикріпили «зграйку» білих голубів  (виготовлених в техніці орігамі) до виставки малюнків учнів відділу образотворчого мистецтва Бершадської музичної школи (викладач Танадайчук В.В), організованої в читальному залі напередодні цього засідання. Назва виставки  – «Хай сяє сонце в світі й щасливі будуть діти».

100_3006

Учасники нашого заходу бажають усім людям, нашим воїнам- захисникам  здоров’я, злагоди, висловили прохання забезпечити мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими. 21 вересня в Україні і в різних куточках світу відзначають Міжнародний день миру.

100_2999

100_2992

Свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.