Інформативна зустріч «Книга на допомогу енергетикам»

    

     З нагоди Дня енергетика, який Україна щороку святкує 22 грудня, бібліотекар Комунального закладу «Бершадська бібліотека» Ольга Дашківська провела інформативну зустріч   «Книга на допомогу енергетикам»  з  працівниками «АТ Вінницяобленерго СО Гайсинські ЕМ Бершадська дільниця».  Під час зустрічі бібліотекар познайомила працівників з  тематичними книгами, які є в бібліотеці  та запросила присутніх відвідати бібліотеку, де є багато книг на всі смаки і потреби.
   День енергетика в Україні святкують у найбільш короткий світловий день року, що можна вважати досить символічним, зважаючи на роль працівників сфери електропостачання в сучасному суспільстві.

      Робота енергетиків полягає в забезпеченні одного з найважливіших благ цивілізації — тепла і світла. Завдяки їхній щоденній праці в наших будинках, школах, лікарнях та дитячих садках створені умови для комфортного перебування. Найвищий професіоналізм, компетентність, відповідальне ставлення до своєї справи, дисципліна – ось що відрізняє сьогоднішніх енергетиків і дозволяє їм успішно вирішувати поставлені завдання, освоювати сучасні технології, впроваджувати інновації.