Моя Україно, не згасне твоєї Свободи вогонь!» зустріч з участниками Революції гідності

Моя Україно, не згасне твоєї Свободи вогонь!»

Напередодні третьої річниці Революції гідності у читальній залі Бершадської центральної районної бібліотеки відбулась зустріч студентів Бершадського медичного коледжу (4 курс фельдшери, керівник Сікорська Лілія Миколаївна) з учасниками та очевидцями тих подій.

w2

Ведучі заходу Юлія Маршук та Катерина Нагірняк зробили невеликий історичний екскурс у минуле. Згадавши земляків бершадців, які боролись насправді не за міфічні європейські цінності, а за цінності загальнолюдські, які відповідають десяти Заповідям Бога, та за власну гідність.

w1

Працівники «Бершадської кіномережі» продемонстрували документальне відео «Хроніка подій Майдану».

010

Документальні кадри нагадали про криваві події на Майдані, що сколихнули увесь світ. Студенти з цікавістю слухали розповіді безпосередніх учасників Майдану  Марії Запорожець, Любові Маковської та Анатолія Григорашенка, які ділились своїми враженнями про події , та висловлювали своє ставлення до подій сьогодення.

w3

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв Майдану та  учасників АТО, які віддали свое життя за світле майбутне України, її Європейську мрію!

w5

По закінченню зустрічі директор Бершадської центральної районної бібліотеки Наталія Лева подякувала усім присутнім, та побажала молоді бути справжніми патріотами, любити Україну понад усе!