Онлайн презентація «Весна перемоги на Бершадщині»

8–9 травня Україна відзначає День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. День Перемоги традиційно належить до найдорожчих свят у всіх великих та маленьких українських містах і селах.

Перемога над фашизмом – це особлива подія в історії всього людства, яка вплинула на долі країн і народів, визначила подальший розвиток сучасного світу. Людські жертви, що були покладені на вівтар перемоги, приголомшують – це десятки мільйонів, але якою б колосальною не була її ціна, протилежний результат війни став би катастрофою планетарних масштабів.

Усі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у пам’яті вдячних народів, і спомин про них передаватиметься з покоління в покоління. Подвиги, здійснені нашими воїнами і трудівниками тилу, зробили їх героями. За кожним із них – людське життя, яскраве і талановите, безжалісно обірване у розквіті сил. День Перемоги – справді всенародне свято, яке свідчить, що ніхто з них не забутий і ніщо не забуто.

Із нагоди вшанування пам’яті полеглих героїв Другої світової війни  бібліотекар Бершадської бібліотеки Іванчишина Алла презентує презентацію «Весна визволення на Бершадщині».

#культураВінниччина #Марафон_памяті #Перемога76