Виставка-панорама«Моя незалежна країна – вільна, сильна Україна»

Ювілейна книжкова виставка-панорама«Моя незалежна країна – вільна, сильна Україна». Бути українцем – значить пишатися своєю країною. Українці пишаються тим, що будують незалежну державу і духовно «повертаються» у родину народів Європи, виконуючи заповітну мрію багатьох поколінь українських патріотів. Тільки почуття любові й глибокої гордості за Україну разом із твердою вірою в її світле та величне майбутнє, у святість цієї прекрасної землі дає кожному українцеві, незалежно від того, молодий він чи сивий, чи живе він в Україні, чи в інших краях, право стверджувати: це моя країна, мій народ, моя Україна!

Напередодні Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України у відділі з обслуговування дітей Бершадської бібліотеки для юних користувачів було підготовлено інформаційне повідомлення «Наш рідний жовто-блакитний стяг», також бібліотекар Світлана Єгорова презентувала ювілейну книжкову виставку-панораму «Моя незалежна країна – вільна, сильна Україна».

Виставка об’єднала в собі книги, в яких описується історія України на її шляху державотворення, книги про символи національної та державної величі, а також захоплюючі розповіді присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність, опікувалися проблемами духовного відродження і розбудови Української держави.Вітаємо усіх зі святом! Любіть Україну! Читайте українське! #Наша_незалежність#Марафон_30