Заходи присвячені 85-м роковинам Голодомору 1932-1933 років в Україні.

24 листопада, відбулись загальнодержавні жалобні заходи О 16:00 год буде оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання, після якої українці по всьому світу запалюватимуть свічки пам’яті вшановуючи пам’ять жертв голодоморів в Україні.

005

Сьогодні мільйони українців засвітять свічку пам’яті, схилять голову у щирій молитві за невинно вбитими голодною смертю. Це знак нашої скорботи, цей святий вогник зігріє душі загиблих та є світлом очищення майбутнього.

001

Розбудовуючи власну державу, ми маємо пам’ятати про кожен наш крок до незалежності, про кожну історичну віху – сумну і радісну, вчитися на помилках, робити все можливе, аби подібне не повторилося. Збережімо мир та суспільну злагоду в соборній незалежній Україні, за яку боролися наші попередники. Працівниками Бершадської центральної районної бібліотеки було організовано виставку – реквієм “Вогонь скорботи в серці навіки!”

003
Вшануймо пам’ять мільйонів синів та доньок України, наших земляків без жалю винищених голодом. Вічна пам’ять загиблим! Слава Україні!

007